Раді рекомендують прийняти за основу законопроект щодо виробництва та трансляції соціального продукту

21:13, 21 листопада 2023
Метою законопроекту є поширення серед населення України за допомогою аудіовізуального медіа суспільно корисної інформації, спрямованої на розвиток особистості та суспільства.
Раді рекомендують прийняти за основу законопроект щодо виробництва та трансляції соціального продукту
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Комітет з питань молоді і спорту на засіданні 20 листопада розглянув законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про медіа» щодо виробництва та трансляції соціального продукту» (№10141), передає офіційний сайт парламенту.

Метою законопроекту є поширення серед населення України за допомогою аудіовізуального медіа суспільно корисної інформації, спрямованої на розвиток особистості та суспільства; популяризація ідей утвердження в суспільстві людяності та справедливості, необхідності ведення здорового способу життя, підтримки сімейних цінностей.

Законопроектом пропонується визначити поняття «соціальний продукт»; встановити обов’язок суб’єктів у сфері аудіовізуальних медіа щороку за рахунок власних коштів здійснювати виробництво соціального продукту у кількості не менше 10 одиниць аудіовізуальних творів тривалістю не менше, ніж 2 хвилини кожний, а також здійснювати трансляцію кожної одиниці власновиробленого соціального продукту не менше, ніж двадцять чотири рази щороку; наділити Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення новим повноваженням щодо розробки та затвердження вимог до соціального продукту та встановлення порядку його трансляції.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України