Багатогодинні тривоги через МІГ-31: у Повітряних силах повідомили, що шукають рішення проблеми

18:45, 21 листопада 2023
Наразі ведеться робота у профільних міністерствах та відомствах.
Багатогодинні тривоги через МІГ-31: у Повітряних силах повідомили, що шукають рішення проблеми
фото з відкритих джерел
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як відомо, Президент Володимир Зеленський доручив вирішити проблему тривалих повітряних тривог через зліт ворожих МІГ-31. У Повітряних силах повідомили, що шукають варіанти рішення, адже це дуже складно. 

Над рішенням проблеми працюють у профільних відомствах із залученням провідних фахівців, розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат на брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ.

Ігнат зазначив, що тривалі перельоти ворожих МІГ-31 можуть на декілька годин заблокувати життєдіяльність держави та економіки. Це заважає навчальному процесу, адже школи змушені увесь цей час перебувати в укриттях. За його словами, потрібне рішення, яке б задовольнило всіх.

«Потрібне рішення, яке б задовольнило, але люди хочуть розуміти, як це все буде відбуватися. Це турбує суспільство. Яким буде це рішення – треба дочекатися. Повітряні сили будуть і надалі надавати інформацію про небезпеку, а також будемо інформувати у публічному просторі», - запевнив речник.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду