На дорозі Золотоноша-Умань з 19 червня на ремонт закриють міст через Дніпро

09:46, 19 червня 2017
Для перевезення пасажирів запустять два додаткових дизель-поїзда.
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На автодорозі Н-16 Золотоноша-Умань почався ремонт на мосту через р. Дніпро. Рух по мосту буде обмежено.

Для перевезення пасажирів запустять два додаткових дизель-поїзда. Про це повідомили в Державному агентстві автомобільних доріг України «Укравтодор».

«19 червня на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань розпочнуться ремонтні роботи на мосту через р. Дніпро і на дамбі», — йдеться в повідомленні прес-служби в п'ятницю.

Під час проведення поточного ремонту моста через Дніпро на автодорозі Н-16 рух автотранспорту буде обмежено. За даними підрядника, ремонт триватиме близько чотирьох місяців.

Для автомобільного сполучення на період ремонту мосту вводиться графік проїзду рейсових автобусів з 06:00 до 09:00 і з 16:00 до 19:00.

Крім цього, для перевезення пасажирів запустять два додаткових дизель-поїзда сполученням «Черкаси-Золотоноша» і в зворотному напрямку. Час відправлення з Черкас до Золотоноші — о 12:02 і 14:41; із Золотоноші до Черкас — о 13:11 і 15:52.

Для інформування водіїв на автомобільних дорогах Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя і Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук будуть встановлені інформаційні стенди про проведення ремонтних робіт із зазначенням схеми об'їзду.

В «Укравтодорі» просять водіїв поставитися з розумінням до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт, оскільки «ці роботи спрямовані на розвиток транспортної інфраструктури Черкаської області».

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва