У КМДА розповіли, якою буде температура у школах

23:30, 25 вересня 2022
Майже усі райони закінчили підготовчі роботи до опалювального сезону.
У КМДА розповіли, якою буде температура у школах
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У столиці 99% шкіл та дитячих садків міста готові до опалювального сезону. Температура в класних кімнатах буде на рівні +17-20°C. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський на своїй сторінці у Facebook.

«Розповідаю про опалення. На сьогодні ситуація наступна – 99 відсотків садків/шкіл до сезону готові. «Готові» в цифрах означає наступне. Температура в класних кімнатах +17-20°C, в спортивних залах +15-17°C», – написав Мондриївський.

Він уточнив, що на 100% до нового опалювального сезону заклади освіти готові в Оболонському, Святошинському, Солом’янському, Дніпровському, Голосіївському та Шевченківському районах. Майже готові – Дарницький, Подільський і Печерський райони столиці.

«Аутсайдер цього разу Деснянський – 93% . З ним зараз працюємо і до початку опалювального підтягнемо. Запевняти – все буде як запланували – не будемо. Зима буде складною, і в разі відключень треба бути готовими йти на дистанційне (навчання. – Ред.). Однак маємо триматися. Адже лише тоді все буде Україна», – резюмував Мондриївський.

Раніше ми писали, як українцям підготуватися до опалювального сезону.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді