Триразовий лауреат Греммі Бред Пейслі випустив пісню на підтримку України: відео

21:05, 24 лютого 2023
У пісні співак використав запис своєї розмови з Володимиром Зеленським, в якій глава держави з гордістю говорить про Україну.
Триразовий лауреат Греммі Бред Пейслі випустив пісню на підтримку України: відео
Фото: president.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Американський співак Бред Пейслі створив нову пісню Same Here, в якій використав запис промови Президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє Associated Press.

У пісні Same Here триразовий володар премії Греммі, кантрі-виконавець Бред Пейслі говорить, що між українцями та американцями й іншими народами немає жодних відмінностей. Також він використав у ній запис своєї розмови з Володимиром Зеленським, в якій той з гордістю говорить про Україну.

«Немає жодних відмінностей. Ви можете розмістити нас у різних місцях з різними прапорами та різними мовами, але у нас так багато схожого», — сказав співак. 

Також він додав про Президента України:  «Я думаю, він [Зеленський] розуміє, що мистецтво — це те, як ти можеш достукатися до більшості людей, особливо в серцях. Він може виголосити стільки промов, скільки зможе, але, можливо, набагато легше почути щось із мелодією», — пояснив музикант появу своєї пісні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська