Netflix надасть гранти на підтримку українських художніх і документальних фільмів

18:56, 30 березня 2023
Нова програма включає в себе гранти на постпродакшн у розмірі $10,000 на кожен проєкт, а також дводенний воркшоп з цифрового постпродакшну.
Netflix надасть гранти на підтримку українських художніх і документальних фільмів
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Netflix надасть гранти на постпродакшн у розмірі 10 тисяч доларів на кожен проєкт українських художніх і документальних фільмів. Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.

Ініціатива від Netflix пропонує фінансову допомогу українським митцям для створення їхніх нових робіт та підтримки в постпродакшні вже наявних проєктів.

«Netflix разом із Українською кіноакадемією та House of Europe продовжать підтримувати українське кіно й митців», – йдеться в повідомленні.

Нова програма підтримки Української кіноакадемії для наявних проєктів охоплює гранти на постпродакшн у розмірі 10 тисяч доларів на кожен проєкт для українських художніх і документальних фільмів, а також дводенний воркшоп з цифрового постпродакшну від New York Film Academy. Початок подачі заявок розпочнеться наприкінці квітня.

«Netflix продемонстрував себе надійним партнером, який підтримує Україну. Ми знаходимось в постійному та відкритому зв’язку, партнери завжди реагують на наші запити та підтримують український контент», – додав Ткаченко.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси