Етична рада допустила до співбесід 44-х кандидатів на посаду члена ВРП від з’їзду суддів

09:01, 22 липня 2022
21 липня Етична рада провела засідання.
Етична рада допустила до співбесід 44-х кандидатів на посаду члена ВРП від з’їзду суддів
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Етична рада повідомила, що допустила до співбесід 44-х кандидатів на посаду члена ВРП від з’їзду суддів України. Про це йдеться на Facebook-сторінці Етичної ради.

«Рішення про допуск до співбесід сорока чотирьох кандидатів на посаду члена Вищої ради правосуддя від з’їзду суддів України Етична рада ухвалила вчора, 21 липня, під час засідання.

Також Етична рада відмовила у допуску до співбесіди двом кандидатам на посаду члена ВРП від з’їзду суддів України – Інні Хайдаровій та Валерію Ціленку.

Нагадаємо, питання про допуск або відмову у допуску кандидатів на посаду члена Вищої ради правосуддя до співбесіди вирішується Етичною радою згідно з положеннями Закону України «Про Вищу раду правосуддя» та Регламенту Етичної ради.

Раніше ми писали, що секретаріат ВРП вживає вичерпних заходів для здійснення оперативної перевірки кандидатів на посаду членів Ради.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва