Три нові школи з'являться в Києві

11:30, 18 серпня 2017
У столиці на 1 вересня планується відкрити 3 школи. Нові навчальні заклади у Дарницькому та Солом'янському районах будуть обладнані за сучасними технологіями.
Три нові школи з'являться в Києві
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Заступник голови КМДА Ганна Старостенко заявила, що в Києві до 1 вересня планується відкрити три загальноосвітні навчальні заклади, які розраховані на 1 740 школярів, повідомляє прес-центр міської влади.

Так, зі слів Старостенко, нові школи з'являться в таких районах столиці, як Дарницький і Солом'янський. У Дарницькому районі одна школа розташована на вулиці Чавдар, 16, друга — в житловому масиві Осокорки, 6. У Солом'янському районі відкриється школа на перетині вулиць Лебедєва-Кумача та Землячки.

За словами чиновниці, нові школи обладнані за сучасними технологіями і доступні для маломобільних громадян.

За даними КМДА, за останні 3 роки кількість школярів в столиці зросла на 9% — на 22,3 тисячі, і в 2016/2017 навчальному році склала 276,8 тисячі учнів.

Кількість першокласників збільшилася майже на 10% і (на 2,7 тис. учнів). У 2016/2017 навчальному році в перших класах навчалося 31,9 тис. школярів.

Станом на 1 серпня до перших класів загальноосвітніх навчальних закладів столиці подано понад 32 тис. заяв.

Із зони АТО і АР Крим з 2014 року в школи Києва зараховано 8 тис. 362 учня.

«Судово-юридична газета» повідомляла про старт програми «Нова українська школа» і про підвищення посадових окладів українських педагогів з 1 вересня.

Раніше стало відомо, що чекає першокласників в 2018 році. Велика частина областей в ста школах підготувала початкові класи для введення нових стандартів початкової освіти.

Як повідомлялося раніше, проведено моніторинг того, скільки в 2017 році піде на закупівлю речей для дитини в школу і де дешевше купити такі речі.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Уляна Братичак
    Уляна Братичак
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Юрій Скалозуб
    Юрій Скалозуб
    голова Чернігівського окружного адміністративного суду