На Дніпропетровщині засуджено горе-батька за ґвалтування доньки

19:58, 18 липня 2022
Його засуджено до 13 років позбавлення волі.
На Дніпропетровщині засуджено горе-батька за ґвалтування доньки
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За публічного обвинувачення Криворізької південної окружної прокуратури мешканця с. Новомалинівка на Дніпропетровщині визнано винним за неодноразове вчинення злочинів проти статевої свободи стосовно 10-річної доньки (ч. 4 ст. 152, ч. 4 ст. 153, ч. 2 ст. 156 КК України). Його засуджено до 13 років позбавлення волі, повідомляє пресслужба прокуратури. 

Прокурори в суді довели, що з жовтня 2019 року до травня 2021 року раніше судимий чоловік після смерті дружини вчиняв розпусні дії, сексуальне насильство та ґвалтував свою малолітню доньку. Дитина розповіла про це, потрапивши до районного центру соціально-психологічної реабілітації, про що одразу повідомили до поліції.

Під час розгляду кримінального провадження у суді обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушень не визнав.

Дані про обвинуваченого внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва