Що робити працівнику, якщо він не погоджується із наказом про призупинення дії трудового договору: роз’яснення Держпраці

21:39, 25 липня 2022
Працівник особисто або через профспілку може оскаржити такий наказ до Державної служби України з питань праці або її територіальних органів.
Що робити працівнику, якщо він не погоджується із наказом про призупинення дії трудового договору: роз’яснення Держпраці
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Управління Держпраці у Хмельницькій області пояснило, що має робити працівник, якщо він не погоджується із наказом про призупинення дії трудового договору. Про це сказано у пресслужбі відомства.

«В такому випадку працівник особисто або через профспілку може оскаржити такий наказ до Державної служби України з питань праці або її територіальних органів. У разі відсутності підстав для призупинення дії трудового договору інспектор праці може внести припис про усунення виявлених порушень (за погодженням військової адміністрації).

Такий припис є обов’язковим до виконання роботодавцем протягом 14 календарних днів з дня його отримання», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Луспеник
    Дмитро Луспеник
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді, секретар Пленуму Верховного Суду
  • Олег Кравців
    Олег Кравців
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Калініченко
    Любов Калініченко
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Тетяна Гребенюк
    Тетяна Гребенюк
    член Ради суддів України, суддя Господарського суду Харківської області
  • Олена Істоміна
    Олена Істоміна
    суддя Східного апеляційного господарського суду