Викрили на одержанні 60 тисяч доларів: ВАКС арештував оперативного співробітника СБУ

20:02, 28 липня 2022
Суд застосував до особи запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 1 984 800 гривень.
Викрили на одержанні 60 тисяч доларів: ВАКС арештував оперативного співробітника СБУ
Джерело фото: НАБУ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

28 липня 2022 року Вищий антикорупційний суд за клопотанням детективів НАБУ, погодженого прокурором САП, обрав запобіжний захід оперативному співробітнику Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ.

Раніше ми писали, що прокурором САП та детективом НАБУ повідомлено про підозру оперативному співробітнику ДКІБ СБУ, викритого 26 липня 2022 року на одержанні 60 тисяч доларів.

Зазначається, що суд застосував до особи запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 1 984 800 гривень. Строк дії запобіжного заходу - до 23 вересня 2022 року.

У разі внесення застави на підозрюваного будуть покладені процесуальні обов’язки, зокрема прибувати на вимогу детективів, прокурора та суду; не відлучатися з міста Києва; повідомляти про зміну свого місця проживання чи роботи; утримуватись від спілкування зі свідками у справі; здати на зберігання до відповідних органів влади свій паспорт для виїзду за кордон; носити електронний засіб контролю.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді