Заступника керівника прокуратури на Луганщині судитимуть за державну зраду

12:36, 31 серпня 2022
Він виступав перед засобами масової інформації РФ на тимчасово окупованій території Луганської області, повідомляв неправдиву інформацію про нібито вчинення злочинів окремими підрозділами ЗСУ проти мирного населення, а також про розслідування кримінальних проваджень.
Заступника керівника прокуратури на Луганщині судитимуть за державну зраду
Фото: росЗМІ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Прокурорами Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора скеровано до суду обвинувальний акт стосовно заступника керівника однієї з окружних прокуратур Луганської області за фактом державної зради, повідомляє ОГП.

Розслідуванням встановлено, що обвинувачений упродовж травня-червня 2022 року виступав перед засобами масової інформації РФ на тимчасово окупованій території Луганської області. Демонструючи посвідчення працівника прокуратури, він публічно повідомляв неправдиву інформацію про нібито вчинення злочинів окремими підрозділами Збройних Сил України проти мирного населення, а також про розслідування кримінальних проваджень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за оперативного супроводу співробітників СБУ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд