Україна працює над відновленням залізничного сполучення на звільнених територіях Харківщини

21:44, 15 вересня 2022
Відсьогодні відновлюється регулярне залізничне сполучення між Харковом та Балаклією.
Україна працює над відновленням залізничного сполучення на звільнених територіях Харківщини
Джерело фото: uz.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

З 15 вересня відновлюється регулярне залізничне сполучення між Харковом та Балаклією. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України.

Як зазначається, на маршруті курсуватиме рейковий автобус, який 14 вересня успішно здійснив тестовий рейс з Харкова до Балаклії.

«Працюємо над тим, щоб кількість рейсів збільшувалася, як і маршрути курсування. Зокрема, в найближчих планах — відновити залізничне сполучення Харкова з Ізюмом.

Пріоритетними роботами сьогодні також є розчищення доріг та зведення тимчасових переправ біля зруйнованих мостів. Всі задіяні служби уже готові включитися на всі 100%, чекаємо "зеленого світла" від піротехніків ДСНС, які проводять розмінування.

Також уже завершуємо розроблення плану логістичного об’єднання області, щоб у найкоротші терміни створити безпечні логістичні ланцюжки на звільнених територіях.

Вдячний усім, хто 24/7 працював і продовжує працювати, щоб звільнені території якнайшвидше повернулися до нормального життя», — прокоментував Олександр Кубраков, Міністр інфраструктури України.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області