Валерій Залужний з’явився на обкладинці журналу Time

15:21, 26 вересня 2022
Новий номер називається «Всередині українського контрудару, який переломив хід війни».
Валерій Залужний з’явився на обкладинці журналу Time
Фото: Time
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний з’явився на новій обкладинці американського журналу Time. Номер називається "Всередині українського контрудару, який переломив хід війни". 

Видання пише, що він — частина українського керівництва, яке витратило роки на перетворення армії країни з незграбної радянської моделі на сучасну бойову силу.

«Загартований роками боротьби з Росією на східному фронті, він належав до нового покоління українських лідерів, які навчилися бути гнучкими та делегувати рішення командирам на місцях. Його наполеглива підготовка напередодні вторгнення та розумна тактика бою на ранніх етапах війни допомогли нації відбити натиск росіян», – йдеться у публікації.

Журнал також нагадує, як схарактеризував Залужного раніше генерал США Марк Міллі.

«Залужний виявився тим військовим розумом, який був потрібний його країні. Його керівництво дозволило українським Збройним силам швидко адаптуватися до ініціативи на полі бою проти росіян», – писав для Time у травні Марк Міллі.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір