Кадиров закликав вдарити по Україні ядерною зброєю після розгрому окупантів в Лимані

18:41, 1 жовтня 2022
Кадиров навіть знайшов винного у черговому провалі російської армії.
Кадиров закликав вдарити по Україні ядерною зброєю після розгрому окупантів в Лимані
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Через розгром російських військ у Лимані голова Чечні Рамзан Кадиров закликав застосувати проти України "малопотужну ядерну зброю". Про це він написав у Телеграм.

Також в поразці у Лимані Кадиров звинуватив російського генерала Олександра Лапіна. Він назвав його "бездарем, якого прикривають в Генштабі Росії".

"За тиждень Лапін переносить свій штаб до Старобільська, за сотню кілометрів від своїх підлеглих, а сам відсиджується в Луганську. Через відсутність елементарної військової логістики сьогодні ми залишили кілька населених пунктів і велику ділянку території. Прикро не те, що Лапін бездар. А те, що його покривають нагорі керівники в Генштабі. Якби моя воля, я розжалував би Лапіна до рядового, позбавив би нагород і з автоматом у руках відправив би на передову змивати кров'ю свою ганьбу", - написав він.

"Я не знаю, що доповідає МО РФ верховному головнокомандувачу (Володимиру Путіну, - ред.), але, на мою особисту думку, треба вживати більш кардинальних заходів, аж до оголошення воєнного стану на прикордонних територіях і використання малопотужного ядерного озброєння", - додав Кадиров.

Нагадаємо, що 1 вересня стало відомо, що ЗСУ підняли український прапор на в'їзді в Лиман.

Пізніше у Міністерстві оборони Росії підтвердили втрату Лимана.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва