Мін'юст формує План проведення гендерно-правової експертизи законодавства на 2023 рік

18:07, 26 жовтня 2022
Пропозиції у вигляді переліку нормативно-правових актів, які потребують здійснення експертизи, для формування Плану проведення гендерно-правової експертизи законодавства на наступний рік можна надсилати до 11 листопада 2022 року.
Мін'юст формує План проведення гендерно-правової експертизи законодавства на 2023 рік
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністерство юстиції України повідомляє, що формує План проведення гендерно-правової експертизи законодавства на 2023 рік.

Пропозиції у вигляді переліку нормативно-правових актів, які потребують здійснення експертизи, для формування Плану проведення гендерно-правової експертизи законодавства на наступний рік можна надсилати на електронну адресу: [email protected]

Пропозиції приймаються до 11 листопада 2022 року.

Також зазначається, що інформація про проведення гендерно-правової експертизи міститься у рубриці «Напрями діяльності» розділу «Нормотворча діяльність» – «Правова експертиза нормативно-правових актів» – «Гендерно-правова експертиза» офіційного вебсайту Міністерства юстиції України.

План проведення гендерно-правової експертизи законодавства на відповідний рік складається на підставі пропозицій щодо проведення гендерно-правової експертизи, які надійшли від державних органів, органів влади Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, незалежно від форми власності, та громадян.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді