Трудове законодавство та розвиток профспілкового руху: США готові допомагати Україні у реалізації реформ

15:46, 11 листопада 2022
США готові до співпраці з даних питань та нададуть Уряду України потрібну консультативну допомогу.
Трудове законодавство та розвиток профспілкового руху: США готові допомагати Україні у реалізації реформ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Україна зацікавлена в отриманні фахових консультацій та допомозі Міністерства праці США в процесі підготовки та реалізації трудової реформи. Про це зазначила перший віце-прем’єр-міністр – міністр економіки України Юлія Свириденко під час зустрічі із заступником міністра праці США з міжнародних відносин Теа Лі.

Юлія Свириденко ознайомила Теа Лі з ходом триваючих в Україні реформ у сфері праці.

«Ключова мета реформ – зробити законодавство сучасним, таким, щоб воно сприяло, а не стримувало, як було багато років до цього, розвиток бізнесу та економіки. І водночас, щоб забезпечувало високий рівень захисту працівника», - зазначила Юлія Свириденко.

Як підкреслила Свириденко, Україна зацікавлена також у розвитку демократичного, репрезентативного та прозорого профспілкового руху. І саме у цьому напрямку приклад США стане у нагоді.

У свою чергу Теа Лі також наголосила на важливості забезпечення прав профспілок в Україні і подякувала за готовність продовжити діалог з питань удосконалення та реформування українського трудового законодавства. Як зазначила заступник Міністра праці США з міжнародних відносин, Сполучені Штати завжди готові до співпраці з даних питань та нададуть Уряду України потрібну консультативну допомогу.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду