Армія РФ розколота через погане керівництво, — розвідка Британії

11:15, 20 листопада 2022
Як приклад розвідка назвала інцидент, коли дві роти після загибелі їх командира втекли з поля бою.
Армія РФ розколота через погане керівництво, — розвідка Британії
Фото: pravda.com.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Російські окупаційні війська під командуванням недавно призначеного Сергія Суровікіна діють трохи ефективно. Але їх армія розколота через погане керівництво на нижчому рівні. Про це повідомили в Міноборони Британії у Twitter.

Нещодавній відступ окупантів з правого берега Дніпра у Херсонській області був більш організованим, ніж попередні. Британська розвідка зазначає, що втрати транспортних засобів, ймовірно, обчислювалися десятками, а не сотнями. Крім того, росіяни знищили значну частину техніки, аби вона не дісталася українським військам.

«Цей відносний успіх, ймовірно, частково пояснюється більш ефективним єдиним оперативним командуванням під керівництвом генерала Сергія Суровікіна. Однак сили все ще розколоті через погане керівництво молодшого та середнього рівня та культуру прикриття», - сказано у повідомленні.

Як приклад розвідка назвала інцидент, що стався з російськими військовими Східного округу. Дві роти після загибелі їх командира втекли з поля бою. Інші російські офіцери, ймовірно, збрехали про це, намагаючись приховати інцидент.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області