САП та НАБУ завершили слідство у справі колишнього заступника прокурора Львівщини

17:00, 21 листопада 2022
Колишнього заступника прокурора Львівської області підозрюють у розтраті та зловживаннях, які завдали державі майже 1,6 млн грн збитків.
САП та НАБУ завершили слідство у справі колишнього заступника прокурора Львівщини
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Спеціалізована антикорупційна прокуратура та Національне антикорупційне бюро завершили слідство у справі колишнього заступника прокурора Львівщини. Про це повідомляє пресслужба САП.

Тау, прокурор САП прийняв рішення про завершення досудового розслідування у справі стосовно колишнього заступника прокурора Львівської області, підозрюваного у розтраті та зловживаннях, які завдали державі майже 1,6 млн грн збитків – ч. 5 ст. 191 та ч. 2 ст. 364 КК України. За дорученням прокурора детективи НАБУ відкрили матеріали справи стороні захисту.

«У 2015 році колишній заступник прокурора Львівської області уклав декілька договорів із приватною юридичною особою на проведення ремонтних робіт приміщення прокуратури області. Попри те, що насправді ці ремонтні роботи вже були виконані ще у 2013 році, за сприяння посадовця підрядник незаконно отримав понад 1,2 млн грн. Крім того, з’ясувалося, що заступник прокурора без проведення тендерних процедур придбав офісний папір за майже вдвічі завищеними цінами, переплативши понад 400 тис. грн», — йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області