На Київщині син до коми побив власну матір: яке покарання йому загрожує

10:36, 19 грудня 2022
Тепер чоловіку загрожує до 8 років за ґратами.
На Київщині син до коми побив власну матір: яке покарання йому загрожує
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Поліція Київської області повідомила, що до них звернулись місцеві жителі та повідомили про те, що виявили 57-річну жінку з тілесними ушкодженнями в її власному дворі. Потерпілу з чисельними травмами та переломами, у стані коми, терміново госпіталізували медики. Про це йдеться у пресслужбі поліції.

«Згодом правоохоронці оперативно затримали нападника. Ним виявився 37-річний син постраждалої. Як з’ясували співробітники Бучанського управління поліції Київщини, напередодні родичі вживали спиртне. Під час раптової сварки, чоловік став наносити матері удари руками.

Нині зловмисника поліцейські помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, слідчі розпочали досудове розслідування [ч. 1 ст. 121 ККУ]. За процесуального керівництва Бучанської окружної прокуратури, фігуранту повідомили про підозру. Йому загрожує до 8 років за ґратами», — сказано у повідомленні.

Раніше ми писали, що у Києві злодії побили та відібрали у чоловіка сумку з понад 2 000 000 гривень.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд