Передача Abrams Україні зараз «не має сенсу»: у Пентагоні назвали причину

08:33, 20 січня 2023
У Пентагоні кажуть, що таку техніку складно обслуговувати.
Передача Abrams Україні зараз «не має сенсу»: у Пентагоні назвали причину
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У США вважають, що постачання танків Abrams Україні поки що не мають сенсу через те, що таку техніку складно обслуговувати. Про це повідомила на брифінгу заступник прессекретаря Пентагону Сабріна Сінгх.

"Abrams - це швидше проблема обслуговування. Я маю на увазі, що це танк, який вимагає особливого палива, в той час як у Leopard і Challenger інший двигун, їм потрібний дизель, їх трохи легше обслуговувати, вони можуть маневрувати на великих ділянках території, перед тим, як їм знадобиться дозаправка", - розповіла Сінгх.

Вона також нагадала, що США вже погодилися надати Україні БМП Bradley та продовжують підштовхувати інші країни до передачі обладнання та необхідних речей українським військовим.

Раніше повідомлялося, що у США на даний момент розглядають усі варіанти щодо озброєнь для України, у тому числі можливих поставок американських важких танків Abrams.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва