У Києві зникнуть деякі маршрутки: КМДА розірвав шість договорів з приватними перевізниками

15:14, 19 квітня 2023
Із початку березня 2023 року Департамент транспортної інфраструктури активно перевіряв роботу столичних автобусних перевізників.
У Києві зникнуть деякі маршрутки: КМДА розірвав шість договорів з приватними перевізниками
Фото із відкритих джерел
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Департамент транспортної інфраструктури розірвав в односторонньому порядку шість договорів з приватними автомобільними перевізниками. Рішення про розірвання договорів було ухвалено внаслідок перевірок, які відбувалися з березня, повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

«Із початку березня 2023 року ми активно перевіряли роботу столичних автобусних перевізників. За їх результатами ми розірвали 6 договорів про організацію перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування з тими перевізниками, що недобросовісно виконували свої обов’язки. Перевагу в реорганізації маршрутної мережі в подальшому буде надано автобусам і тролейбусам великої та особливо великої місткості КП «Київпастранс», а також приватним перевізникам, які якісно виконуватимуть умови договору», – наголосили в Департаменті транспортної інфраструктури.

Відтак, зазначають у КМДА, із 20 квітня буде подовжено тролейбусний маршрут № 36 «Вул. Північна – станція метро «Святошин» до вулиці Чорнобильської. Також внесено зміни в шлях слідування автобусного маршруту № 97К «Масив Новобіличі – вул. Академіка Єфремова» – із заїздом на вулиці Миколи Ушакова, Прилужну та Чорнобильську. Відповідно на цих маршрутах збільшено кількість рухомого складу, підкреслили в КМДА.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська