Буданов відреагував на фейки про своє «поранення»: Створюємо загін безсмертних

18:37, 19 червня 2023
Кирило Буданов потролив росію, заявивши, що в Україні формується «загін безсмертних», який «переслідуватиме росіян скрізь, навіть у страшних снах».
Буданов відреагував на фейки про своє «поранення»: Створюємо загін безсмертних
Джерело фото: LIGA.net
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Російська пропаганда не перестає видавати фейки про нібито "тяжке поранення" глави української розвідки Кирила Буданова після "ракетного удару". Раніше подібні вкидання були про інших високопосадовців, наприклад про головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

В інтерв'ю Kyiv Post Буданов відреагував на фейки росіян, пожартувавши, що в Україні створюється "загін безсмертних", який буде "приходити у сни до російських обивателів, які прагнули захопити Україну, і їх кошмарити".

"Зараз в Україні створюється спеціальний загін безсмертних командувачів – Валерій Залужний, я, Степан Бандера, Симон Петлюра, Іван Мазепа. Тому у росіян і їхніх пропагандистів ще буде дуже багато роботи в нервовій, істеричній обстановці. Загін безсмертних буде серед ночі приходити у сни до російських обивателів, які прагнули захопити Україну, і їх кошмарити", – сказав Буданов.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Андрій Задорожний
    Андрій Задорожний
    голова комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин
  • Євгеній Сидоров
    Євгеній Сидоров
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва