На Закарпатті водій на смерть збив велосипедиста та втік: поліція затримала винуватця трагедії

13:45, 29 жовтня 2023
Поліція Виноградова затримала водія, який скоїв смертельне ДТП з велосипедистом та втік.
На Закарпатті водій на смерть збив велосипедиста та втік: поліція затримала винуватця трагедії
Джерело фото: Поліція Закарпатської області
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Закарпатті в селищі Вилок у Виноградівському районі сталася ДТП, внаслідок якого загинув 75-річний велосипедист. Поліція отримала повідомлення від медичних працівників, які прибули на місце події, та розпочала розслідування, – повідомляє поліція Закарпатської області.

За попередніми даними, водій на невстановленому транспортному засобі рухався з села Тисобикень в напрямку селища Вилок Берегівського району. Під час руху він скоїв зіткнення з велосипедистом, який рухався в протилежному напрямку. Після зіткнення водій покинув місце події та втік з місця аварії.

Співробітники поліції та відділу кримінального аналізу ГУНП в Закарпатській області встановили особу водія та розшукали його за допомогою відеозаписів з камер відеоспостереження. Винуватця аварії ідентифіковано як 49-річного жителя села Нове Давидково, який керував вантажним автомобілем «Renault Master».

Поліція оперативно затримала підозрюваного в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті велосипедиста, та залишенні місця події. Транспортний засіб водія було арештовано.

У зв'язку з цим інцидентом було розпочато кримінальне провадження згідно зі статтями 286 та 135 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого, та залишення в небезпеці, що призвело до смерті особи.

Підписуйтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду