На Сумщині водій побив працівника ТЦК, бо не хотів отримувати повістку

12:10, 9 листопада 2023
Працівники ТЦК запропонували чоловіку отримати повістку, на що той агресивно відповів та вдарив військовослужбовця головою в обличчя.
На Сумщині водій побив працівника ТЦК, бо не хотів отримувати повістку
Фото: 24tv.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Глухові на Сумщині чоловік побив військового, бо не хотів отримувати повістку. Про це повідомляє пресслужба поліції Сумської області.

Зазначається, що подія сталася 12 липня. Водій автомобіля «Opel Vivaro», 44-річний місцевий мешканець, під час перевірки документів військовими вирішив відповісти на пропозицію працівників ТЦК отримати повістку агресивно. Він почав нецензурно висловлюватися та завдав удару військовослужбовцю головою в обличчя.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 350 Кримінального кодексу України «Погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок». Після чого правопорушник почав переховуватись від поліції у столиці, де його і затримали правоохоронці. Наразі зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Наразі чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Після цього інциденту поліцейські підкреслюють важливість поваги до службових осіб та громадських обов'язків, закликаючи громадян бути взаємоввічливими і відповідальними перед законом.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Роман Бабій
    Роман Бабій
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Роман Сацький
    Роман Сацький
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Олександр Кармазін
    Олександр Кармазін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Назарій Дулебко
    Назарій Дулебко
    голова Сихівського районного суду м. Львова