НАЗК включило групу виноробних компаній Bolero до переліку міжнародних спонсорів війни

15:12, 9 листопада 2023
Грузинська група виноробних компаній Bolero не лише продовжила співпрацю з рф, але збільшила свій вивіз продукції до країни-агресора.
НАЗК включило групу виноробних компаній Bolero до переліку міжнародних спонсорів війни
Джерело фото: НАЗК
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Незважаючи на те, що Грузія у 2008 році сама стала жертвою російської агресії, деякі грузинські компанії продовжують активну співпрацю з росією, навіть після повномасштабного вторгнення російської держави в Україну в якості держави-терориста. За даними Національного агентства з питань запобігання корупції, вивіз вина з Грузії до росії в першому кварталі 2023 року зріс на 49%.

НАЗК включило провідну грузинську групу виноробних компаній Bolero до списку міжнародних спонсорів війни. До складу цієї об'єднаної групи виноробних підприємств входять: Bolero & Company Ltd, GVMT GROUP LLC та GRUZVINPROM LLC. Окрім інтенсифікації експорту до росії, компанія Bolero активно співпрацює з іншими підприємствами, які мають зв'язки з суб'єктами під санкціями росії.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва