На Хмельниччині судили закладчицю синтетичних наркотиків

15:42, 30 грудня 2023
Жінка розповсюджувала синтетичні наркотики PVP та амфетамін за допомогою так званих закладок.
На Хмельниччині судили закладчицю синтетичних наркотиків
Джерело фото: Поліція Хмельницької області
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Хмельниччині суд виніс вирок «закладчиці» синтетичних наркотиків, призначивши їй до шести років позбавлення волі з конфіскацію майна. Жінка віком 36 років визнана винною за статтею 307 частини 2 та частини 3 Кримінального кодексу України, яка стосується незаконного придбання, зберігання або збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Про це повідомила поліція Хмельницької області.

Поліцейські затримали жінку у червні цього року за розповсюдження синтетичних наркотиків PVP, амфетаміну та інших за допомогою так званих «закладок». В ході розслідування встановлено, що жінка з Хмельницького району отримала партію наркотиків поштою та розмістила їх у різних населених пунктах області, надсилаючи координати через месенджер.

Старокостянтинівський міськрайонний суд розглянувши матеріали провадження, визнав жінку винною у незаконному придбанні, зберіганні та збуті особливо небезпечних психотропних речовин у великих та особливо великих розмірах та призначив їй позбавлення волі на строк до шести років з конфіскацією майна.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України