Вночі поліція зафіксувала один запуск салютів та 17 порушників комендантської години

17:35, 1 січня 2024
Надійшло вісім повідомлень щодо застосувань піротехнічних засобів, з них підтвердилось одне.
Вночі поліція зафіксувала один запуск салютів та 17 порушників комендантської години
Джерело фото: facebook.com/UA.National.Police
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У новорічну ніч в областях поліцейські виявили 17 осіб, які порушували комендантську годину. Про це повідомили у головних управліннях Національної поліції.

Загалом у ніч з 31 грудня на 1 січня до поліції надійшло 43 повідомлення щодо подій під час святкування Нового року, з них – 29 щодо порушень тиші, чотири повідомлення стосувалися конфліктів, два – дрібні хуліганства.

Крім того, надійшло вісім повідомлень щодо застосувань піротехнічних засобів, з них підтвердилось одне. Так, поліцейські встановили, що 1 січня Черкасах 39-річний громадянин російської федерації застосував піротехнічний засіб. В Україні він перебуває на законних підставах. На нього поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 195-6 КУпАП (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів).

Водночас інформація щодо застосування феєрверку у столиці не підтвердилася, а відео, яке ширилося в соцмережах нібито про запуск салютів – виявилося минулорічним.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва