На Житомирщині експравоохоронця підозрюють у привласненні речових доказів

08:55, 4 січня 2024
Підозрюваний не забезпечив зберігання речових доказів відповідно до встановленого законом порядку.
На Житомирщині експравоохоронця підозрюють у привласненні речових доказів
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Житомирській обласні повідомлено про підозру колишньому правоохоронцю за фактом привласнення чужого майна, яке перебувало в його віданні, шляхом зловживання своїм службовим становищем.

Як повідомив Офіс Генерального прокурора, у березні 2023 року слідчий одного з територіальних управлінь поліції Житомирщини затримував місцевого жителя за підозрою у незаконному збуті наркотичних засобів.

«Під час проведення обшуку у чоловіка було вилучено готівку у різних національних валютах як речовий доказ у кримінальному провадженні. Загальна сума коштів у перерахунку складає майже пів мільйона гривень», - сказано у повідомленні.

У ОГП додали, що підозрюваний не забезпечив їх зберігання відповідно до встановленого законом порядку, а натомість привласнив. Він не повернув вилучені гроші і після відмови суду у визнанні їх речовими доказами та накладенні на них арешту.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.  

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва