У Львові зіткнулися дві автівки, серед постраждалих є дитина

23:59, 21 січня 2024
Внаслідок ДТП у Львові п’ятеро людей отримали поранення.
У Львові зіткнулися дві автівки, серед постраждалих є дитина
Джерело фото: поліція Львівської області
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Львові трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої п'ятеро людей отримали тілесні ушкодження, зокрема, серед постраждалих є неповнолітня. Правоохоронці вже розпочали розслідування для встановлення обставин події, – повідомляє поліція Львівської області.

За попередньою інформацією від поліції, автомобілі «Хонда» (водій – 25-річний львів'янин) та «Шкода» (водій – 39-річний мешканець Львова) зіткнулися на вулиці Стрийській близько 13:10.

Внаслідок ДТП травми отримали обидва водії, пасажирка «Хонди» – 24-річна львів'янка, а також пасажири «Шкоди» – 14-річна дівчина та 30-річний чоловік, обидва зі Львова. Усі постраждалі були госпіталізовані для надання медичної допомоги.

За фактом аварії правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею 286 частина 1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Максимальне покарання за цією статтею може включати обмеження волі на строк до трьох років та позбавлення права керувати транспортними засобами на той самий строк. Поліція здійснює ретельний аналіз події для повного встановлення обставин аварії.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Микола Мазур
    Микола Мазур
    суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Олександр Сарбей
    Олександр Сарбей
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області