У Львові молодик за $200 виготовляв підроблені посвідчення військовозобов'язаних та перепустки

19:11, 5 лютого 2024
У Львові затримано зловмисника, який виготовляв фальшиві посвідчення військових, що давало можливість переміщуватися під час комендантської години.
У Львові молодик за $200 виготовляв підроблені посвідчення військовозобов'язаних та перепустки
Джерело фото: Державна прикордонна служба України
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Державна прикордонна служба України повідомляє про припинення діяльності особи, яка фальшувала посвідчення військовозобов'язаних та перепустки. Зловмисник, 20-річний українець, пропонував громадянам можливість переміщуватися під час комендантської години та користуватися тимчасовим посвідченням військовозобов'язаного з відміткою про зняття з військового обліку. За свої послуги він брав 40 000 гривень за підроблене посвідчення та $200 за «перепустку».

Підставлені документи та послуги забезпечення неправомірного проходження перевірок виявлені прикордонниками на Львівщині спільно з Національною поліцією України. Під час обшуків у зловмисника вилучено бланки документів, печатки, штампи, чорнові записи та флеш-носій.

Затриманому було повідомлено про підозру, і йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування цього правопорушення триває.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва