У Конотопі викрили зберігача наркотиків та зброї

15:37, 18 лютого 2024
Поліція у Конотопі вилучила наркотики та арсенал зброї у мешканця.
У Конотопі викрили зберігача наркотиків та зброї
Джерело фото: поліція Сумської області
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Конотопі правоохоронці викрили справу щодо чоловіка, який зберігав наркотики та зброю, повідомляє поліція Сумської області.

За оперативною інформацією, отриманою на початку лютого 2024 року, працівники сектору кримінальної поліції Конотопського районного відділу поліції розпочали перевірку щодо місцевого мешканця, який підозрювався у зберіганні наркотичних речовин. В ході санкціонованого обшуку за місцем проживання 45-річного чоловіка було виявлено порошкоподібну речовину та пігулки, схожі на наркотики, а також пістолет, автомат, більше 250 патронів та гранату. Всі виявлені предмети були вилучені і направлені на експертне дослідження.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження згідно з ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів) та ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України (Незаконне зберігання зброї та бойових припасів). За вказаними статтями правопорушнику загрожує позбавлення волі до 7 років. Слідство у цій справі триває.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України