Пасажирські автобуси зможуть обирати час перетину кордону з Румунією

22:18, 10 травня 2024
Запрацювала послуга реєстрації через єЧергу на конкретний час перетину кордону для перевізників.
Пасажирські автобуси зможуть обирати час перетину кордону з Румунією
Джерело фото: Укрінформ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Пасажирським перевізникам буде доступна можливість обирати час перетину кордону з Румунією.

Як повідомили у Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури, пасажири автобусів, що їдуть через кордон з Румунією, зможуть вчасно перетинати кордон без черг, адже у рамках послуги єЧерга міжнародні перевізники зможуть обирати час перетину кордону для автобусу. Йдеться як про регулярні, так і нерегулярні маршрути.

З 10 травня послуга реєстрація на конкретний час перетину кордону відповідно до розкладу руху стане доступною на чотирьох пунктах пропуску з Румунією.

Реєстрація у новий тип черги, яка має назву «За розкладом» для вказаних пунктів пропуску починається з 10 травня о 12:00. Безпосередньо рух автобусів за новим записом стартує 11 травня о 12:00.

«Наразі автобуси вчасно перетинатимуть кордон на 15 пунктах пропуску із 29. Це значить, що пасажири більше не проводитимуть години в очікуванні перед пунктом пропуску. Це одне із завдань реформи міжнародних автобусних перевезень», – підкреслили у Міністерстві.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва