В Одесі застрелили 23-річного військовослужбовця під час застілля

09:48, 2 липня 2024
За інформацією правоохоронців, під час застілля 17-річна дівчина виявила бажання спробувати розібрати та зібрати автомат, що належить власнику квартири.
В Одесі застрелили 23-річного військовослужбовця під час застілля
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Одесі правоохоронці розслідують обставини загибелі військовослужбовця. Як повідомили у поліції, трагічна подія сталась у ніч з суботи, 29 червня, на неділю, 30 червня, в одній із квартир багатоповерхівки в Приморському районі Одеси.

Повідомлення про загибель 23-річного військовослужбовця надійшло на спецлінію близько другої години від його 24-річного побратима.

У поліції пишуть, що прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що заявник запросив у гості товариша та двох знайомих дівчат віком 17-ти й 20-років.

За інформацією правоохоронців, під час застілля менша за віком дівчина виявила бажання спробувати розібрати та зібрати автомат, що належить власнику квартири. Однак, коли дівчина взяла зброю в руки, то відбулися постріли. Кулі поцілили у 23-річного військового. На жаль, від отриманих поранень він загинув на місці.

З місця скоєння злочину слідчі вилучили автомат Калашникова та декілька магазинів з набоями до нього, гільзи, два пістолети та інші речі, що мають інтерес для слідства.

Усі речові докази правоохоронці скерували на експертне дослідження.

За вказаним фактом слідчі розпочали провадження за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується вбивство через необережність.

Правоохоронці зʼясовують всі обставини загибелі військовослужбовця, а також підстави наявності та зберігання автоматичної зброї за місцем мешкання у його товариша. Тіло загиблого направлено  на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Слідство триває.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Іван Калаур
    Іван Калаур
    заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Дмитро Лубінець
    Дмитро Лубінець
    уповноважений Верховної Ради України з прав людини
  • Володимир Бевзенко
    Володимир Бевзенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді
  • Володимир Сопрун
    Володимир Сопрун
    суддя Вінницького апеляційного суду
  • Ірина Огренич
    Ірина Огренич
    суддя Київського районного суду м. Одеси