Ляпаси, щоб малеча не заснула: у Києві судитимуть няню 4-річної дівчинки

12:15, 30 липня 2024
Завершено розслідування дій няні з ляпасами 4-річній дівчинці в автобусі, справу передано до суду.
Ляпаси, щоб малеча не заснула: у Києві судитимуть няню 4-річної дівчинки
Джерело фото: kyiv_pro_office
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Дарницька окружна прокуратура Києва завершила розслідування справи щодо няні, яка у квітні 2024 року завдала ляпасів 4-річній дівчинці в автобусі. Обвинувальний акт за ч. 1 ст. 126 КК України, що стосується умисного завдання ударів по обличчю дитини, які не спричинили тілесних ушкоджень, передано до суду. Про це повідомила Київська міська прокуратура.

Про інцидент стало відомо після того, як у соцмережах з'явилося відео, на якому жінка б'є дитину по обличчю. Мати дівчинки, побачивши це відео, впізнала свою доньку та няню, після чого негайно звернулася до поліції та припинила співпрацю з підозрюваною.

За словами няні, вона вдарила дитину, щоб не дозволити їй заснути, нібито за домовленістю з дівчинкою, яку в той день везла до церкви.

Обвинувачуваній загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва