У Києві молодик задушив жінку, з якою мав стосунки, заради коштовностей та автомобіля

22:38, 4 жовтня 2024
Встановлено, що смерть жінки настала внаслідок механічної асфіксії, а з дому зникли її коштовності та автомобіль Toyota Land Cruiser.
У Києві молодик задушив жінку, з якою мав стосунки, заради коштовностей та автомобіля
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві затримали чоловіка, якого підозрюють у жорстокому вбивстві 51-річної киянки заради коштовностей та автомобіля. Про це повідомляє столична поліція.

Родичі загиблої забили на сполох, коли 51-річна жінка перестала виходити на зв'язок. Коли вони приїхали до неї до дому – виявили у квартирі тіло потерпілої зі слідами насильницької смерті.

Правоохоронці встановили, що смерть жінки настала внаслідок механічної асфіксії, а з дому зникли її коштовності та автомобіль Toyota Land Cruiser.

27-річного нападника поліцейські затримали у підвалі однієї з багатоповерхівок Чернігова, де він переховувався після скоєного злочину.

Як виявилось, підозрюваний познайомився із потерпілою та мав з нею нетривалі стосунки. В день вбивства жінка запросила чоловіка до себе до дому, де він напав на неї та задушив мотузкою, а після скоєного - забрав з дому всю готівку, коштовності та поїхав до Чернігова на автомобілі загиблої. Там фігурант змінив номерні знаки на авто та перефарбував його у інший колір.

Слідчі вилучили речові докази та затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Затриманому повідомлено про підозру за п. 6 ч. 2 ст. 115 – умисне вбивство з корисливих мотивів та ч. 3 ст. 289 – незаконне заволодіння транспортним засобом. За клопотанням слідчих суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва