Укрзалізниця планує створити фудкорти, кав’ярні та книгарні на вокзалах

16:34, 17 жовтня 2024
УЗ відновлює перші онлайн-аукціони з оренди площ на залізничних вокзалах.
Укрзалізниця планує створити фудкорти, кав’ярні та книгарні на вокзалах
Ілюстративне зображення: Серж Хуцану / Village
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Укрзалізниця повідомила, що після більш ніж річної перерви відновлює перші онлайн-аукціони з оренди площ на залізничних вокзалах країни, щоб на них з'явилися фудкорти, кав’ярні, книгарні, аптеки, фінансові зони, квіткові крамниці та багато іншого.

Аукціони стануть можливими завдяки внесенню змін до Порядку розпорядження майном акціонерного товариства «Українська залізниця». Уряду прийняв рішення, яке має на меті розблокувати оренду площ вокзалів.

Перші аукціони будуть оголошені в системі Prozorro.Продажі вже найближчими тижнями. Серед пропозицій – площі на Центральному вокзалі Києва для розміщення книгарні (102 кв. м) та банківського мінівідділення (35 кв. м). Також серед найближчих запланованих для оренди – площі для розміщення обладнання операторів мобільного зв’язку.

Всіх потенційних учасників торгів запрошують особисто ознайомитися з площами, які будуть запропоновані для оренди на головному вокзалі Києва. Під час зустрічей обіцяють розповісти все, що треба знати для участі в тендері.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Світлана Старовойтова
    Світлана Старовойтова
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Микола Шатерніков
    Микола Шатерніков
    суддя Господарського суду Харківської області