Король Чарльз III та королева-консорт Камілла відкрили сцену Євробачення-2023: фото і відео

20:09, 26 квітня 2023
Монархи познайомилися з ведучими Євробачення, серед яких українка Юлія Саніна.
Король Чарльз III та королева-консорт Камілла відкрили сцену Євробачення-2023: фото і відео
Фото: Getty Images
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Британський король Чарльз III та королева-консорт Камілла представили сцену "Євробачення-2023", яке відбудеться у Ліверпулі від імені України, пише Daily Mail.

Чарльзу та Каміллі показали арену M&S Bank Arena, де вони зустрілися з учасницею конкурсу з Великобританії Мей Мюллер, а також зі знаменитими провідними та творчими колективами. Участь у півфіналах візьмуть представники 31 країни. Два півфінали пройдуть 9-го та 11 травня, а фінал конкурсу заплановано на 13 травня, через тиждень після церемонії коронації.

Під час сьогоднішнього візиту король повідомив, що "підбурюватиме" британську учасницю, а королева-консорт пожартувала, що цього року "ніяких нульових балів!"

Королівська пара зустріла 25-річну Мей Мюллер на арені, де вони натиснули кнопку, щоб офіційно розкрити її мальовничу постановку. Розмовляючи зі співачкою, яка виконуватиме "I Wrote A Song", Чарльз сказав їй: "Удачі, ми дивитимемося з великим інтересом, підбурюючи вас".

Директор "Євробачення" Мартін Грін почав зворотний відлік, перш ніж королівське подружжя натиснуло кнопку, і арена вибухнула світловими ефектами та музикою. Наприкінці на екрані показали офіційний логотип Coronation на честь їхньої величності.

Потім королівське подружжя вийшло на головну сцену, щоб зустрітися з ведучими Євробачення-2023: українською ведучою та співачкою Юлією Саніною, ді-джеєм Скоттом Міллсом, провідним Райланом Кларком та актрисою Ханною Веддінгем.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Eurovision Song Contest (@eurovision)

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду