Назвали найкорисніші види сніданку для здоров’я

10:51, 30 октября 2019
Перша помилка нового дня — це відмова від ранкової трапези.
Назвали найкорисніші види сніданку для здоров’я
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Правильне харчування обов'язково передбачає наявність сніданку. До того ж досить ситного і калорійного, щоб енергії вистачило до наступного прийому їжі (без врахування легких перекусів). Правильний і корисний сніданок — запорука продуктивного дня.

Йогурт. Відмінне джерело білка. Містить у величезній кількості кальцій та пробіотики, які допомагають підтримувати здоров'я кишечника та імунної системи. Обирайте йогурт без ароматизаторів.

Банани. Швидке і зручне доповнення до поживного сніданку. Містять корисний крохмаль, високий рівень жирів і вуглеводів, тому вживання бананів на сніданок забезпечує органи травлення роботою на цілий день. Банани дарують тривале відчуття ситості.

Геркулес. Вівсяна крупа містить волокна, що зменшують рівень "поганого" холестерину і контролюючі показники цукру в крові. Вміщені у вівсі вуглеводи корисні для здоров'я кишечника. Якщо ви не хочете їсти вівсяну крупу у вигляді каші, то додавайте її в смузі, млинчики або йогурт.

Яблука. Вони містять пектин, а також поліфеноли, які вважаються корисними для здоров'я кишечника. Ці антиоксиданти зменшують рівень запалень в організмі. Присутні в яблуках розчинні волокна також знижують рівень «поганого» холестерину.

Лляне насіння. Багате на омега-3, білок і клітковину. Знижує рівень холестерину й цукру в крові, навіть захищє від раку молочної залози. Чайну ложку очищеного насіння можна додати в якусь кашу, або в смузі.

Перша помилка нового дня — це відмова від ранкової трапези. Також не варто їсти щось неправильне, наприклад, яєчню або бутерброд. Прийом їжі на початку дня активізує роботу всього організму і забезпечує його енергією на весь день. Тому вранці обов’язково потрібно їсти правильні продукти.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, чому пити каву натщесерце шкідливо. Випита кава на голодний шлунок — серйозне випробовування для сонного організму.

Також ми описували топ-7 способів побороти сонливість вранці. Така проблема знайома всім. Потрібно знати, як боротися з сонливістю, щоб вона не стала хронічною.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва