Депутати нагородили грамотою за заслуги перед українським народом Олександра Корнієнка

17:30, 2 сентября 2020
Грамоти за заслуги отримали Олександр Корнієнко та головний децентралізатор країни Віталій Безгін.
Депутати нагородили  грамотою за заслуги перед українським народом Олександра Корнієнка
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко на засіданні Комітету 2 вересня 2020 р. привітав нардепів Віталія Безгіна та Олександра Корнієнко з нагородженням грамотами Верховної Ради України «За заслуги перед українським народом».

Одночасно Голова Комітету вручив нардепам вищезазначені грамоти.

Віталій Безгін є ідеологом адміністративно-територіальної реформи України, саме він опрацьовував питання зміни територіального поділу та децентралізації влади. Раніше він   зареєстрував законопроект № 2480, у разі прийняття якого особа, що звернулася, на думку певного чиновника, «не за адресою», отримає своє звернення назад без відповіді. 

Щодо цього інциденту, «Судово-юридична газета» розповідала, які зміни пропонували «слуги народу» в законі про звернення громадян.

Також Безгін підписувався під законопроектом № 1075, яким пропонувалося скасувати закони про права чорнобильців, захист прав споживачів, Житловий кодекс, Кодекс законів про працю та інші акти, «застарілі», на думку авторів.

Цей же депутат був співавтором законопроекту, згідно з яким статус Вищої Ради правосуддя прирівнювався до міністерства, а також  не зміг знайти  відповідь на питання про долю судової системи після зміни територіального устрою.

Олександр Корнієнко є головою політичної партії «Слуга народу». Він відомий тим, що встиг потрапити в скандал з іншим нардепом Іриною Аллахвердієвою, яку назвав «корабельною сосною» та «робочою бабою».  Щоправда, потім нардеп стверджував, що йдеться про іншу жінку - Тетяну Домбровську. Депутат приніс вибачення обом жінкам.

Раніше авторка цитати про неякісних дітей та борчиня з профспілками внесла законопроект про пакунок малюка.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва