РСУ розгляне питання про скликання з'їзду суддів

14:18, 30 октября 2018
Засідання Ради суддів України відбудеться у приміщенні Державної судової адміністрації України в четвер, 1 листопада.
РСУ розгляне питання про скликання з'їзду суддів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 1 листопада, відбудеться засідання Ради суддів України, під час якого буде розглянуто питання про скликання XVI позачергового з'їзду суддів України. Відповідно до порядку денного члени РСУ також планують затвердити План організаційних заходів підготовки та проведення ХVІ позачергового з’їзду суддів України. Про це повідомляє прес-служба Ради суддів України.

Засідання розпочнеться о 15 годині у приміщенні Державної судової адміністрації України (м. Київ,вул. Липська, 18/5) у режимі відеоконференції.

Окрім цього, на порядку денному питання: про затвердження зразків мантії судді місцевого та апеляційного суду; щодо проблемних питань запровадження та забезпечення функціонування підсистеми електронного суду Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи; про визначення кандидатур від Ради суддів України до складу робочої групи щодо напрацювання спільних етичних правил юристів, що здійснюють правосуддя та забезпечують його здійснення; про заохочення; різне.

Реєстрація представників ЗМІ за телефоном: (044) 2777634 або на e-mail: [email protected] до 18:00 середи, 31 жовтня.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 26 жовтня, «Судово-юридична газета» вела текстову трансляцію спільного засідання РСУ з Радою прокурорів та Радою адвокатів. На порядку денному стояло питання щодо стану незалежності всіх представників інституцій системи правосуддя та механізмів, які б забезпечили безпеку всіх учасників судових процесів в Україні.

Того ж дня ми вели текстову трансляцію засідання Ради суддів, під час якого РСУ обговорила питання щодо суддівської безпеки та відповідальності за неповагу до суду.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва