Представництво у Європейському суді: ЄСПЛ формує список адвокатів

18:13, 30 января 2019
Термін подання інформації: до 04 лютого поточного року.
Представництво у Європейському суді: ЄСПЛ формує список адвокатів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Уповноважений у справах Європейського суду з прав людини отримав листа від Європейського суду з прохання надати інформацію щодо переліку  адвокатських об’єднань в Україні, зокрема їхніх філій в областях, куди заявники можуть звертатися за правовою допомогою для представництва їхніх інтересів у Європейському суді. Про це повідомляє прес-служба «Національної асоціації адвокатів України».

Інформацію щодо адвокатських об’єднань та їхніх філій в областях, які можуть надати кваліфіковану правову допомогу заявникам у провадженнях в Європейському суді  можна надіслати на електронну пошту [email protected].

Термін подання інформації: до 04 лютого 2019 року.

Список адвокатських об’єднань та їхніх філій в областях буде переданий Уповноваженому у справах Європейського суду з прав людини.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у рішенні Комітету у справі «Чутура проти Хорватії» (заява № 55942/15) Європейський суд з прав людини одностайно постановив, що мало місце: порушення статті 5§1 (Право на свободу і безпеку/особи з психічними розладами) Європейської конвенції з прав людини.

Крім того, ми писали, що політик з Румунії, який програв вибори через викривальну статтю, подав позов проти автора матеріалу та відстояв свою репутацію у суді. Європейський суд з прав людини, розглядаючи справу «Прунеа проти Румунії» (заява № 47881/11), не побачив тут порушень свободи вираження поглядів.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва