У справі депутата, який відмивав доходи, з’явились подробиці

19:40, 18 апреля 2019
Суд дослідив уже 19 з наданих суду 32 томів.
У справі депутата, який відмивав доходи, з’явились подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 17 квітня у Шевченківському районному суді Києва за участю прокурорів САП проведено чергове засідання у кримінальному провадженні з обвинувачення депутата Київської міської ради та його двоюрідного брата у заволодінні земельними ділянками на території  Києва вартістю понад 2,1 млн грн та легалізації (відмиванні) доходів, одержаних злочинним шляхом. Про це передає прес-служба САП.

«За результатами засідання судом досліджено ще 3 томи долучених стороною обвинувачення доказів. Загалом досліджено вже 19 з наданих суду 32 томів. Наступне судове засідання відбудеться о 08:30 30.05.2019 йдеться у повідомленні САП.

Зазначається, що обвинувальний акт у кримінальному провадженні було спрямовано до суду у травні 2018 року.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що працівники військової прокуратури затримали при отриманні першої частини неправомірної вигоди главу міськради міста Верховцеве у Дніпропетровській області. Мер вимагав у місцевого бізнесмена хабар у 30 тисяч доларів США.

Крім того, ми писали, що керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назаром Холодницьким повідомлено про підозру депутату обласної ради, викритому на одержанні 5 тис. доларів США неправомірної вигоди від приватного підприємця.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді