Суд просять заборонити підписувати та публікувати закон про ринок землі

15:38, 3 апреля 2020
Позивач просить Окружний адмінсуд заборонити голові Верховної Ради вчиняти будь-які дії, спрямовані на підписання закону.
Суд просять заборонити підписувати та публікувати закон про ринок землі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адмінсуд Києва просять заборонити голові Верховної Ради вчиняти будь-які дії, спрямовані на підписання закону про ринок землі. До суду надійшла відповідна заява про забезпечення позову до подання позовної заяви. Про це повідомляє прес-служба суду.

Позивач, зокрема, просить ОАСК у порядку забезпечення позову заборонити Голові Верховної Ради та будь-кому із окремих депутатів та працівників апарату парламенту вчиняти будь-які, спрямовані на підписання ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення», прийнятого 31 березня, його направлення на підпис Президентові та подальше офіційне опублікування Закону.

Зараз Окружний адміністративний суд міста Києва вирішує питання щодо наявності правових підстав для вжиття заходів забезпечення позову.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Раді зареєстрували 11 проектів постанов щодо скасування відкриття ринку землі.

Як відомо, в ніч з 30 на 31 березня депутати прийняли закон про відкриття ринку землі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва