Справа розмитнення товарів за заниженими цінами: ВАКС продовжив строк дії процесуальних обов’язків

16:43, 17 июля 2020
Правоохоронці затримали 11 осіб, серед яких – чиновники ДФС і митниці, у справі щодо незаконної схеми з розмитнення імпортованих товарів
Справа розмитнення товарів за заниженими цінами: ВАКС продовжив строк дії процесуальних обов’язків
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 16 липня, слідча суддя Вищого антикорупційного суду задовольнила клопотання прокурора та продовжила строк дії процесуальних обов’язків, покладених на державного інспектора одного з відділів митного оформлення Київської міської митниці Державної фіскальної служби. Про це інформує прес-служба ВАКС.

Зокрема, підозрюваний зобов’язаний: прибувати за вимогою до слідчого (детектива), прокурора та суду; повідомляти слідчого (детектива), прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватися від спілкування щодо обставин кримінального провадження з іншими підозрюваними та свідками; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України та в`їзд до України. Строк дії ухвали – до 26 серпня 2020 року включно.

Нагадаємо, наприкінці листопада 2019 року правоохоронні органи затримали 11 осіб,  серед яких – чиновники ДФС і митниці, у справі щодо незаконної схеми з розмитнення імпортованих товарів.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Вищий антикорсуд ухвалив вирок у справі про надання неправомірної вигоди голові Фонду держмайна

Також ми розповідали, що затримано адвоката, який намагався надати прокурору хабар у розмірі 1500 доларів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва