Рада суддів проведе засідання 30 жовтня: що розглянуть

12:57, 27 октября 2020
На порядку денному засідання 9 питань.
Рада суддів проведе засідання 30 жовтня: що розглянуть
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Засідання Ради суддів України відбудеться у режимі відеоконференцзв'язку 30 жовтня 2020 року у Києві. Про це інформує пресслужба РСУ.

Члени Ради суддів розглянуть дев'ять питань порядку денного.

  1. Про стан фінансового забезпечення судів першої та апеляційної інстанції у 2020 році. Доповідач: в.о. Голови Державної судової адміністрації України Гізатуліна Л.В.
  2. Щодо проекту держбюджету на 2021 рік. Доповідач: в. о. Голови Державної судової адміністрації України Гізатуліна Л.В.
  3. Щодо заходів, необхідних для відновлення конституційного права суддів на отримання суддівської винагороди у належному розмірі. Доповідач: член Ради суддів України Чорна В.В.
  4. Щодо запиту (вимоги) Національного агентства з питань запобігання корупції від 1 жовтня 2020 року № 31-02/52529/20 про надання документів з питань запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності суддів України. Доповідач: Голова Ради суддів України Моніч Б.С.
  5. Щодо забезпечення гласності та дотримання прав учасників судових процесів в умовах карантину. Доповідач: Голова Ради суддів України Моніч Б.С.
  6. Інформація щодо організаційних питань з підготовки та проведення XVIII чергового з’їзду суддів України. Доповідач: Голова Ради суддів України Моніч Б.С., в.о. Голови Державної судової адміністрації України Гізатуліна Л.В.
  7. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення стосовно здійснення провадження у справах про адміністративні правопорушення, передбачені статтею 185 Кодексу». Доповідач: член Ради суддів України Кравчук В.М.
  8. Про заохочення. Доповідач: секретар Ради суддів України Журавська О.В.
  9. Різне.

Нагадаємо, Рада суддів оновила Правила поведінки працівників апарату суду. 

Раніше «Судово-юридична газета» наводила позицію РСУ щодо того, як суддям отримати недоплачену через карантин винагороду

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки