ВРП внесе Зеленському подання про призначення судді Луганського окружного адмінсуду

11:40, 2 декабря 2021
Вища рада правосуддя ухвалила внести Президенту подання про призначення Орлової Тетяни Олексіївни на посаду судді Луганського окружного адміністративного суду.
ВРП внесе Зеленському подання про призначення судді Луганського окружного адмінсуду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 2 грудня, Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо внесення Президенту України Володимиру Зеленському подання про призначення на посаду судді місцевого суду. Про це йдеться на офіційному сайті ВРП.

Так, Вища рада правосуддя ухвалила внести главі держави подання про призначення Орлової Тетяни Олексіївни на посаду судді Луганського окружного адміністративного суду.

Встановлено, що вказана кандидатура відповідає вимогам статті 127 Конституції України та статті 69 Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

За результатами розгляду матеріалів Вищою радою правосуддя не встановлено обґрунтованого сумніву щодо її відповідності критерію доброчесності чи професійної етики або щодо інших обставин, які можуть негативно вплинути на суспільну довіру до судової влади у зв’язку з таким призначенням.

Зазначається, що станом на 1 грудня 2021 року Вища рада правосуддя внесла Президентові України подання про призначення 108 суддів.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ВРП відреагувала на повідомлення судді з Харкова про втручання в її професійну діяльність.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді