КАС ВС продовжив розгляд справи щодо застосування санкцій до Тараса Козака

17:31, 11 января 2022
На наступному судовому засіданні, яке відбудеться 15 лютого, Верховний Суд планує перейти до стадії дослідження доказів.
КАС ВС продовжив розгляд справи щодо застосування санкцій до Тараса Козака
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 11 січня, Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду продовжив розгляд справи № 9901/39/21 за позовом Тараса Козака, який оскаржує Указ Президента України від 2 лютого 2021 року № 43/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» у частині введення в дію цього рішення РНБО України, а саме додатка № 1, відповідно до якого застосовано санкції до позивача. Про це повідомляє пресслужба ВС.

«У ході судового засідання заслухано пояснення третьої особи – представника Служби безпеки України щодо питань, які стосуються предмета позову. Він просив відмовити в задоволенні позовних вимог. Представник СБУ відповів на запитання суддів судової колегії та представників позивача», — йдеться у повідомленні.

На наступному судовому засіданні, яке відбудеться 15 лютого 2021 року о 14:00, Верховний Суд планує перейти до стадії дослідження доказів.

Детальніше із судовими рішеннями Верховного Суду в цій справі можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням

За станом розгляду справи можна стежити в розділі «Стан розгляду справ» на офіційному вебсайті Верховного Суду за посиланням.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Верховний Суд почав розгляд справи щодо запровадження санкцій до Тараса Козака.

Додамо, що ВС продовжує розгляд справи за позовом Тараса Козака, до якого застосовано санкції.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва