Відновили роботу електронних сервісів судової влади — ДСА

15:10, 18 января 2022
Наразі повністю відновлено роботу ЄДРСР, вебпорталу «Судова влада України», поштового сервісу, підсистеми відеоконференцзв’язку, забезпечено доступ судів до мережі інтернет, вебсайту РСУ.
Відновили роботу електронних сервісів судової влади — ДСА
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Роботу електронних сервісів судової влади відновлено. Про це повідомляє офіційний сайт Державної судової адміністрації України.

«На даний час повністю відновлено роботу: Єдиного державного реєстру судових рішень; вебпорталу «Судова влада України»; поштового сервісу; підсистеми відеоконференцзв’язку; забезпечено доступ судів до мережі інтернет; вебсайту Ради суддів України; триває відновлення вебсайту Вищої ради правосуддя.

Як зазначають в ДСА України, в цілому вдалося запобігти втраті критичних даних з інформаційних ресурсів, а для відновлення роботи інших судових сервісів паралельно з відновленням серверів проводиться розгортання нової (додаткової) інформаційної інфраструктури.

Наразі фахівцями ДСА України у співпраці з профільними органами влади з протидії кіберзлочинності вжито необхідних заходів для забезпечення безпеки критичних систем і збереження даних. Про всі випадки й «шляхи» втручання повідомлено кіберполіцію та інші правоохоронні органи.

ДСА України також звертає увагу, що у зв’язку з продовженням технічних робіт, деякий функціонал відновлених електронних сервісів може тимчасово працювати в обмеженому режимі», — сказано у повідомленні.

Також «Судово-юридична газета» писала, що сайт Вищої ради правосуддя поки не працює, і що з ним буде далі – невідомо.

Додамо, ВРП повідомила, що вживає заходів щодо відновлення роботи вебсайту.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки