Кабмін оскаржить рішення суду про поновлення Насірова

19:10, 11 декабря 2018
В уряді вважають, що розпорядження про звільнення голови ДФС було абсолютно законним.
Кабмін оскаржить рішення суду про поновлення Насірова
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Кабінеті міністрів України вважають абсолютно законним розпорядження про звільнення Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби України. На рішення Окружного адміністративного суду Києва, ухвалене 11 грудня, яким екс-чиновника поновили на посаді, уряд буде подавати апеляцію. Про це на своїй сторінці в Facebook написав представник Кабміну в Верховній Раді Вадим Денисенко.

Народний депутат зазначив, що уряд поки що не отримав офіційного судового рішення щодо поновлення Романа Насірова на посаді голови ДФС. Коли таке рішення буде отримане, Кабінет міністрів його оскаржить.

Рішення Окружного адміністративного суду Києва також прокоментував голова САП Назар Холодницький, про що повідомляє Слідство.Інфо. Керівник антикорупційної прокуратури також зазначив, що в САП поки що не отримали офіційне рішення суду.

Голова САП повідомив, що якщо інформація про поновлення Насірова на посаді офіційно підтвердиться, прокурори САП під час наступного судового засідання будуть подавати клопотання про вжиття заходів для відсторонення чиновника від посади до ухвалення вироку суду.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що суд поновив на посаді екс-голову ДФС Романа НасіроваЯк повідомив політик Андрій Журжій, Окружний адміністративний суд Києва скасував рішення про звільнення колишнього голови ДФС.

Згодом в Окружному адмінсуді Києва пояснили підстави ухвалення рішення щодо Насірова. Підставою прийняття такого рішення стало недоведення відповідачами наявності підстав для звільнення Романа Насірова з посади голови ДФС.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду